Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Presidenti jugosllav, Vojisllav Koshtunica ka thënë në Kombet e Bashkuara se statusi final i Kosovës mbetet i paqartë, se “Kosova mbetet faktor jostabilioteti politik dhe” siç është shprehur “qendër e rrjeteve të organiziara kriminale që tranzitojnë rajonin dhe shtrihen nga Azia Qendrore gjer në Amerikën Jugore”.
Koshtunica ka thënë më tej se në Ballkan nuk ka gjasa për përtrirjen e luftërave në një të ardhëme të parashikueshme, por ka shtuar se rajoni akoma kacafytet me kërcënime nga jotoleranca fetare dhe krimi i organizuar.
XS
SM
MD
LG