Ndërlidhjet

MOSKË


Duma Ruse ka votuar në favor të ultimatumit të presidentit Vlladimir Putin drejtuar Gjeorgjisë i cili ka thënë se Rusia do të ndërmarrë “masa adekuate” që të mbrojë veten nëse Gjeorgjia nuk dëbon kryengritësit që Moska beson se fshihen në territorin e sajë dhe prej andej ndërmarrin aksione në Çeçeninë fqinje.
Shtetet e Bashkuara i kanë tërhequr vëmendjen Rusisë kundër ndonjë aksioni unilateral ndaj Gjeorgjisë.
XS
SM
MD
LG