Ndërlidhjet

BAGDAD


Një delegacion amerikan, i kryesuar nga kongresmeni Nick Rahall, ka mbërritur në Irak për t’i dhënë nxitje mundësive për paqen dhe kthimin e inspektorëve të kontrollit të armëve.
Sipas Rahall, delegacioni i përbërë prej 4 vetësh është “në mision humanitar”.
Delegacioni, udhëtimi i të cilit është bërë në emër të një Instituti në Uashington, nuk planifikon takime me zyrtarë irakenë. Departamenti i Shtetit e ka miratuar këtë udhëtim, e para e një ligjvënësi amerikan në disa vite.
XS
SM
MD
LG