Ndërlidhjet

TBILISI


Bashkimi Evropian ka deklaruar se aksionet e njëanshme nga ana e Rusisë kundër Gjeorgjisë, lidhur me mosmarrveshjet rreth aktiviteteve të rebelëve në grykën e Pankizit, janë të papranueshme.
Ministri i Jashtëm i Gjeorgjisë, nga ana e tij, ka ftuar Organizatën për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë dhe përfaqësues të Rusisë të inspektojnë nëse ka aktivitete të rebelëve çeçenë në këtë vend.
XS
SM
MD
LG