Ndërlidhjet

BAGDAD


Zëvendës kyreministri Irakian , Tareq Aziz ka rrefuzuar akuzat se Iraku zhvillonë armë për zhdukje në masë, se strehon terroristë apo se kërcënonë fqinjët.
Tariq Aziz ka thënë gjithashtu se inspektorët për armatimin mund të kthehen në Irak vetëm me një marrëveshje të re e të gjithanëshme e cila do të parandalonte sulm të Shteteve të Bashkuara dhe do të hiqte sanksionet 12 vjeçe ekonomike të Kombeve të Bashkuara ndaj Irakut.
XS
SM
MD
LG