Ndërlidhjet

MOSKË


Mbi 50 të rinjë janë arrestuar në Moskë pas konfrontimeve me policinë gjatë një demostrimi antikapitalist.
Demsotruesit kanë qenë nga grupe komunsite të rinjësh dhe nga Partia Bolshevike Kombëtare.
Dëshmitarët thanë se policia përdori kërbaçin kundër demostruesve.
XS
SM
MD
LG