Ndërlidhjet

SALZBURG


Presidenti i Austrisë, Thomas Klestil ka thënë në një konferencë të Forumit Botëror Ekonomik në Salzburg se zgjerimi i Bashkimit Evropian është “domosdoshmëri e pamohueshme”.
Në konferencën dy-ditëshe janë tubuar disa presidentë nga Evropa Qendrore, kryeministra dhe ministra, udhëheqës të bankave qendrore dhe drejtues kyresorë të korporatave më të mëdha.
Bisedimet e sivjeme do të përqëndrohen në fenomenin e globalizimit.
XS
SM
MD
LG