Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Kosova duhet të bëhet sa më parë anëtare e Fondit Monetar Ndërkombëtar”, ka thënë presidenti Ibrahim Rugova gjatë bisedimeve në Prishtinë me zëvendës drejtorin e këtij Fondi për Evropën, Dimitrij Demekas.
“Në të ardhmen presim bashkëpunim më të madh”, ka thënë Rugova duke shtuar se pavarësimi i Kosovës do të përshpejtonte proceset ekonomike dhe politike në Kosovë.
Mirëpo Demekas ka thënë se pa njohjen e pavarësisë, Kosova nuk mundë të jetë anëtar i Fondit Monetar Ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG