Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush ka premtuar se do të veprojë “akoma më vendosmërishtë” kundër Irakut nëse vazhdon të shkelë rezolutat e Këshillit të Sigurimit për armët për zhdukje në masë.
George Bush ka thënë se për 11 vite presidenti iarkian, Saddam Hussein ka sfiduar bashkësinë ndërkombëtare.
“Nëse regjimi irakian vazhdonë të na sfidojë ne dhe botën, ne do të veprojmë akoma më vendosmërishtë që Iraku të japë llogari”, tha presidenti George Bush.
Ai tha se Shtetet e Bashkuara e dijnë se Saddam është përpjekur të sajojë bombën bërthamore dhe ai doemos duhet të pengohet.
XS
SM
MD
LG