Ndërlidhjet

GAZA


Armata izraelite ka ndërhyrë në qytezën Khanun në Brezin e Gazës dhe ka arrestuar 23 palestinezë, të cilët i ka akuzuar për “aksione armiqësore”, përfshirë edhe sajimin e granatave për bombardimin e vendbanimeve të kolonëve ebrejë.
Armata izraelite ka tre ditë ka blokuar plotësishtë Bregun perëndimorë me rastin e festës ebreje, Yom Kippur dhe mabnë forcat e sigurisë në shkallë të lartë vigjilence.
XS
SM
MD
LG