Ndërlidhjet

BAGDAD


Qeveria irakiane thotë se mori vendimin për kthim të pakusht të inspektorëve të armatimit që të heqë “çdo dyshim se Iraku akoma posedon armë për zhdukje në masë”,se me këte “janë hequr të gjitha arësyetimet për sulm ushtarak” dhe kërkoi edhe heqien e sanksioneve ekonomike.
Bagdadi ka kërkuar nga Këshilli i Sigurimit të marrë përgjegjësinë për inspektim profesional të armatimit që nuk do të ndjekë, siç e quajti, “agjendën amerikane dhe Britanike”.
XS
SM
MD
LG