Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Diplomatët nga Shtetet e Bashkuara, Kombet e Bashkuara, Rusia dhe Bashkimi Evropian sot paraqitën një plan të gjërë paqësor për Lindjen e Afërt.
Sekeratri i përgjithpëshëm i OKB-së Kofi Annan ,duke folur në emër të “Kuartetit” të negociatorëve tha se plani tre-etapash parasheh aksione reciproke nga Izraeli dhe Autoriteti palestinez.
XS
SM
MD
LG