Ndërlidhjet

UASHINGTON


Fondi Monetar Ndërkombëtar thotë se ekonomia botërore po mëkëmbet nga rënia pas 11 shtatorit, por akoma kërcënohet nga pasiguri dhe rreziqe.
Në raportin për vitin fiskal 20002 thuhet se mbajtja e mëkëmbjes në binarë do të kërkojë lidership të fuqishëm nga vendet e përparuara industriale.
XS
SM
MD
LG