Ndërlidhjet

VILNUS


Në kryeqytetin e Lituanisë u hap konferenca treditëshe në të cilën delegatët nga 38 vende do të diskutojnë për aksion të koordinuar për frenimin e zgjerimit të SIDA-s në Evropë.
Në një studim të UNICEF-it thuhet se numri i të infektuarve nga virusi i SIDA-s në Evropë është dyfishuar që nga viti 1998, kurse Rusia dhe Ukraina prijnë me 90 përqind të 1 milion rasteve sa vlerësohet se ndodhen në 27 vende në
XS
SM
MD
LG