Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komisioneri për marrëdhënie të Jashtëme të Bashkimit Evropian, Chris Paten ka lavdëruar Kosovën si një “sukses të jashtëzakonshëm”, duke shpallur njëherit edhe reduktimin e kontributeve finansiare të Bashkësisë.
Megjithate, Patten ka theksuar në Prishtinë se “për çdo kend do të ishte gabim të mendojë se tash duhet shlodhur dhe vëmendja të përqëndrohet në disa pjesë të tjera të botës ku zhvillimet nuk janë aqë të mira sikurse në Kosovë”.
XS
SM
MD
LG