Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka kërkuar autorizimin nga Kongresi Amerikan që të përdorë të gjitha mjetet adekuate-përfshirë edhe forcën-që të çarmatosë dhe përmbysë liderin irakian, Saddam Hussein.
Më parë Bush i tërhoqi vërejtjen Saddamit që të mosë vë kushte për kthimin e inspektorëve të armatimit në Irak. “Nuk do të bëhen negociata me Irakun. Ata nuk kanë për çka të negociojnë. Ata janë njerës që thanë se nuk do të kenë armë për shkatërrim në masë. Negociatat kanë përfunduar”, ka thënë presidenti amerikan.
XS
SM
MD
LG