Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kryeinspektori i Kombeve të Bashkuara për armatimin, Hans Blix ka thënë se ekipi i tij mundë të jetë në Irak deri nga 15 tetori dhe të fillojë inspektime fillestare në lokacione të ndërlidhura me armatimin e dyshuar.
Kryeinspektori ka informuar mbrëmë Këshillin e Sigurimit të OKB-së pas ofertës irakiane për vazhdimin e pakusht të inspektimeve për armatimin.
XS
SM
MD
LG