Ndërlidhjet

BRATISLLAVË


Kanë nisur votimet për zgjedhjet e përgjithshme në Sllovaki, ku janë paraqitur 25 parti. Anketat thonë se partia e ish kryeministrit Vladimir Meçiar është ndër partitë favorite për të fituar zgjedhjet.
Zyrtarë të Bashkimit Evropian dhe NATO-s kanë thënë se Sllovakia mund të përjashtohet nga mundësia e anëtarësimit në të dy organizatat, nëse Meçiar kthehet në pushtet.
XS
SM
MD
LG