Ndërlidhjet

BRUKSEL


Organizata Ndërkombëtare e Migracionit dhe Komisioni Evropian në një konferencë të organizuar në Bruksel, mbi trafikun e njerëzve, kanë dalë me një deklaratë të përbashkët që kërkon miratimin e ligjeve që ndalojnë trafikimin e grave dhe fëmijëve.
Ky është një hap përpara që vendet anëtare të BE-së të kenë politika të përbashkëta lidhur me trafikun e qënieve njerëzore.
XS
SM
MD
LG