Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i KFOR-it, Marsel Valentin, me rastin e 21 shtatorit, ditës ndërkombëtare të paqes, i është drejtuar popullit të Kosovës, duke kërkuar prej tij që ta festojë këtë ditë duke menduar për të kaluarën, por gjithashtu dhe për të ardhmen e Kosovës. Me paqe dhe falje, mundësitë e ardhme të Kosovës janë të pakufizuara, thuhet në mesazhin e komandantit të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG