Ndërlidhjet

BRATISLLAVË


Rezultatet preliminare nga zgjedhjet parlamentare në Sllovaki sinjalizojnë se partia e kryeministrit Mikulas Dzurinda është plasuar mirë që të formojë administratën e re të qendrës së djathtë. “Nëse 78 përqind të sllovakëve dëshirojnë që vendi të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian dhe pjesë e botës së sigurtë të NATO-s, nuk ka më mirë se votimin dhe zgjedhjen që bënë”, tha Dzurinda.
XS
SM
MD
LG