Ndërlidhjet

RAMALLAH


Forcat izraelite kanë shkatërruar të gjitha objektet pranë selisë së liderit palestinez në Ramallah, përveç atij ku rri Yasser Arafat , të cilit i kanë ndërprerë ujin dhe lidhjet telefonike.
Izraeli tash kërkon dorëzimin e 50 burrave që thotë se janë terroristë dhe ndodhen brenda objektit, por zyrtarët palestinezë thonë se Arafat kurrë nuk do të dorëzojë këta njerës.
Njëherit, forcat izrelite vranë 5 palestinezë, derisa mijëra njerës protestuan kundër këtyre veprimeve.
Ndërkohë po rritet gjithnjë më shumë dënimi ndërkombëtarë i këtyre aksioneve izraelite.
XS
SM
MD
LG