Ndërlidhjet

RAMALLAH


Zyrtarët palestinezë dhe izraelitë janë takuar në Ramallah dhe kanë biseduar për zgjidhjen e situatës së krijuar me blokimin e selisë së Yasser Arafat nga trupat izarelite.
Negociatori palestinez, Saeb Erekat pas bisedimeve është lejuar të informojë Arfatin në objektin ku ndodhet ai dhe nja 250 persona tjerë, i vetmi që ka mbetur pa u shkatërruar.
Izraeli thotë se nuk do të tërhiqet së andejmi derisa të dorëzohen nja 50 militantë, që pohon se ndodhen brenda, kurse Arafat ka rrefuzuar që t,i dorëzojë.
Shtetet e Bashkuara thanë dje se blokada në Ramallah “nuk ndihmonë” për zvogëlimin e dhunës.
XS
SM
MD
LG