Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka biseduar me zyrtarët e Fondit Monetar Ndërkombëtarë për mundësitë që kjo organizatë të hapi filialën në Prishtinë.
Shefi i delegacionit të FMN-së ,Dimitri Demekis gjatë takimit të tretë të zyrtarëve të këtij fondit me kryeministrin e Kosovës në Prishtinë ka përcjellë se Fondi Monetar Ndërkomëtarë ka realizuar bashkëpunim të mirë me Qeverinë dhe UNMIK-un.
XS
SM
MD
LG