Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u kumtoi se hetimet e hollësishme që kanë bërë Zyra për personat e zhdukur dhe mjeksisë ligjore dhe njësiti i policisë së Kombeve të Bashkuara për personat e zhdukur kanë dëshmuar se në afërsi të fabrikës “Ballkan” në Suharekë nuk egzistonë varrezë masive.
Hetimet u bënë pas pohimeve të Rada Trajkoviq, shefes së grupit parlamentar të serbëve në Kuvendin e Kosovë, se në ate vend ndodhej varrezë masive.
XS
SM
MD
LG