Ndërlidhjet

PRISHTINË


Organizata për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë ka publikuar sot një raport që thotë se gjykacit e caktuar nga Kombet e Bashkuara në Kosovë i kanë bërë në mënyrë jo profesionale proceset lidhur me krime lufte.
Udhëheqësi i departamentit të Drejtësisë në Kosovë, Clint Williamson, ka pranuar mangësitë e sistemit gjyqësor, duke përmendur numërin e pamjaftueshëm të gjykacëve dhe prokurorëve ndërkombëtarë dhe mungesën e përvojës.
XS
SM
MD
LG