Ndërlidhjet

VATIKAN


Kongregacioni i kishës për çështjet e shenjtërimit do të japë sot vendimin e tij për, siç thuhet, “virtytet heroike” të Nënë Terezës, çfarë e vendos atë një hap përpara në procedurat e shenjtërimit. Më 1 tetor kardinalët dhe peshkopët do të mblidhen për të njohur mrekullitë që i atribuohen nënë Terezës dhe mendohet se shenjtërimi i saj do të njihet deri në fund të vitit.
XS
SM
MD
LG