Ndërlidhjet

BAGDAT


Amir al-Saadi, këshilltar i udhëheqësit iraken, Sadam Husein, ka thënë se inspektorët për armatim të Kombeve të Bashkuata, do të kenë qasje të plotë në të gjitha qendrat që ata do kërkojnë të kontrollojnë.
Po sot, opozita irakene me seli në Londër, ka njoftuar se fortifikime po hapen rreth Bagdadit dhe se rreth 60 mijë pjesëtarë të forcave të Irakut janë fshehur në to, ndërsa Sadam Hyseini ka marrë kontrollin e drejtpërdrejt të forcave të armatosura.
XS
SM
MD
LG