Ndërlidhjet

VATIKAN


Procedurat për shpalljen e Nënën Terezë ‘e lume’, që i paraprin shpalljes ‘e shenjtë’, kanë avancuar sot kur Kongregacioni i kishës për çështjet e shenjtërimit deklaroi se është i kënaqur me siç thuhet, “virtytet heroike” të saj, - bën të ditur Vatikani.
Më 1 tetor kardinalët dhe peshkopët do të mblidhen për të njohur mrekullitë që i atribuohen nënë Terezës dhe mendohet se shenjtërimi i saj do të njihet deri në fund të vitit.
XS
SM
MD
LG