Ndërlidhjet

NISH


Sot filloi gjykimi i dy oficerëve të ushtrisë jugosllave dhe dy ish rezervistëve, të akuzuar për krime në Kosovë.
Katër ushtarët akuzohen për vrasjen e dy civilëve shqiptarë në një fshat në afërsi të Rahovecit.
Më parë, dy oficerët i kishin mohuar akuzat, por rezervistët i kishin pranuar vrasjet.
Nëse të akuzuarit shpallen fajtorë, mund të dënohen me nga 40 vjet burg.
XS
SM
MD
LG