Ndërlidhjet

ATHINË


Grupi për mbrojtjen e të drejtave të njeriut Amnesty International, e ka akuzuar policinë greke për abuzime dhe torturime të të arrestuarve, e veçanërisht anëtarëve të grupeve minoritare dhe emigrantëve ilegalë.
Në raportin për abuzimin e të drejtave të njeriut në Greqi, e cila në janar e merr timonin e Bashkimit Evropian, Amnesty International përmend 66 raste të keqtrajtimit të të arrestuarve, kryesisht shqiptarë, nigerianë dhe romë.
XS
SM
MD
LG