Ndërlidhjet

MITROVICË


Trupat paqëruajtëse të udhëhequr nga NATO e kanë ndalur në kufi kandidatin presidencial serb dhe kryetar i Partisë Radikale Serbe, Vojisllav Sheshel, i cili ishte nisur të hyjë në Kosovë dhe të mabjë tubim parazgjedhor në Mitrovicë.
Zëdhënësi Simon Haselock ka thënë se UNMIK-u“disa herë ka përsëritur se kandidatët nuk do të lejohen të bëjnë fushatë brenda Kosovës, thjeshtë për shkaqe sigurie”.
“Ata më thanë se siguria ime në Kosovë ishte në pyetje, por Kosova është vendi më i sigurtë për mua”, ka komentuar Sheshel.
XS
SM
MD
LG