Ndërlidhjet

UASHINGTON


Gjendja e ekonomisë botërore dhe përpjekjet për zhvillim të qëndrueshëm për të ndihmuar më të varfërit e botës do të jenë në krye të rendit të ditës së mbledhjes vjetore të fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që fillon në Uashington.
Mijëra protestues kundër globalizimit pritet të dalin në rrugët e kryeqytetit të Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG