Ndërlidhjet

TIRANË


Me kërkesë të kryeministrit të Shqipërisë, Fatos Nanao prokuroria ka nisur hetimet për shkaqet e vërshimeve të shkaktuara nga hapja e mbrëmëshme e portës së liqenit artificial të Tiranës, që përmbytën një pjesë të kryeqytetit.
Deri tash janë arrestuar roja e digës së bashku me një person tjetër, ndërkohë që ushtria shqiptare ka arritur të blokojë pasdite portën e shkarkimit dhe të ndalë rrjedhën e ujrave.
Mendohet se dëmet nga ky incident arrijnë në disa miliona lekë.
XS
SM
MD
LG