Ndërlidhjet

MOSKË


Nënsekertari amerikan i shtetit, Marc Grosman, ndodhet në Moskë për bisedime që kanë qëllim të marrin mbështetjen e Rusisë për një rezolutë të re dhe të rreptë të Këshillit të Sigurimit për Irakun.
Rusia ka thënë se nuk ka nevojë për rezolutë të re të Këshillit të Sigurimit për Irakun dhe se rezolutat egzistuese janë “baza legale për zgjidhjen e çështjes” irakiane.
XS
SM
MD
LG