Ndërlidhjet

UASHINGTON


Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore filluan takimin vjetor në Uashington, kurse jashtë tij u tubuan mijëra njerës që të protestojnë politikat e dy organizmave finansiarë.
Sekretari amerikan i thesarit, Paul O, Neill ka thënë në mbledhje se Amerika Veriore vazhdonë të jetë lokomotivë e mëkëmbjes globale ekonomike.
Ministri britanik i finansave, Gordon Brown ka thënë se mëkëmbja globale është më e ngadalshme se që pritej dhe ka tërhequr vëmendjen se rreziqet mbesin.
XS
SM
MD
LG