Ndërlidhjet

PEKIN


I dërguari i Britanisë së Madhe, William Ehram arriti në Pekin për të marrë mbështetje ndërkombëtare për një rezolutë të re të Këshillit të Sigurimit, e cila do të kërkonte nga Iraku të çarmatoset, ose të përballet me aksionin ushtarak.
Kina ka shprehur dyshime për një rezolutë të tillë dhe ka kundërshtuar përdorimin e forcës kundër Irakut.
XS
SM
MD
LG