Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kombeve të Bashkuara ka mbyllur 10 shtëpi publike në qytetin e Gjakovës, me ç’rast ka arrestuar 7 persona dhe ka identifikuar 30 prostituta.
Zëdhënësi i UNMIK-ut Andrea Angeli tha se femrat kryesisht ishin sjellë nga Moldavia, Ukraina dhe Shqipëria.
Operacioni i policisë është kryer me mbështetjen e pjesëtarëve italianë të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG