Ndërlidhjet

PRISHTINË


Arsimatrët e shkollave fillore dhe të mesme në Kosovë filluan grevën e përgjithëshme, për kohë të pakufizuar, pas bisedimeve të pasuksesëshme për rritjen e të ardhurave të tyre, që sillen rreth 140 euro.
Ministria e Arsimit u ka bërë thirrje arsimatrëve që të mos hidhen në grevë sepse kështu çrregullojnë procesin mësimorë dhe ka kumtuar se do të shqyrëtohen mundësitë për rritjen e të ardhurave.
XS
SM
MD
LG