Ndërlidhjet

NJU DELHI


Dy aeroplanë të Marinës së Indisë janë ndeshur në ajër duke fluturuar në formacion me rastin e kremtimit të 25 vjetorit të gjinisë së tyre dhe thuhet se mund të jenë vrarë 12 persona. Por nuk është e qartë se sa anëtarë të ekipazhit kishin aeroplanët që janë ndeshur.
XS
SM
MD
LG