Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ekspertët Amerikanë thonë gjatë 10 vjetëshit të ardhëshëm pritet që në Rusi dhe gjetkë të marrë hov zgjerimi i epidemisë së SIDA-s.
Ekspertët kanë hartuar një raport për Drejtorin e CIA-së George Tenet, në të cilin konkludohet se rritja rapide e rasteve të SIDA-së do të ngarkojë rëndë ekonomitë dhe sitemet e shëndetit publik në Rusi, Kinë dhe Indi.
XS
SM
MD
LG