Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i Forcës paqëruajtëse në Kosovë të udhëhequr nga NATO, gjenerali, Marcel Valentin thotë se Mitrovica nuk është qytet i ndarë, prandaj nuk është në rregull të përdoret fjala “bashkim” i qytetit të Mitrovicës.
Në një intervistë për mediat e Prishtinës me rastin e përfundimit të mandatit të tij, gjenerali Valentin ka theksuar se është kundër ndarjes në Mitrovicë veriore dhe jugore, sepse Mitrovica është qytet unik.
XS
SM
MD
LG