Ndërlidhjet

ZVEÇAN


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner ka shpallur mbrëmë një plan prej shtatë pikësh për rajonin e Mitrovicës që përfshinë kombinim masash sigurie dhe ekonomike me qëllim të krijimit të stabilitetit. Steiner ka deklaruar në Zveçan se dëshironë që ti bëjë ato vise të sigurta me administratë që funksionon dhe përparim ekonomik.
“Plani im është që të zëvenësojë frikën me mirëbesim” ka thënë Michael Steiner.
XS
SM
MD
LG