Ndërlidhjet

KALKUTË


Motrat e Misionarëve të Bamirësisë nga Kalkuta e Indisë kanë pritur me gëzim të madh njoftimin nga Vatikani se kardinalët dhe ipeshkvët pranuan autenticitetin e mrekullisë që i atribuohet Nënës Terezë.
Njohja e mrekullisë nga ana e Vatkianit përshpejtonë procedurat që Nënës Tereze ti jepet statusi i Shenjtores.
Motrat e Misionarëve të Bamirësisë e kanë filluar ditën me një meshë për të plotëfuqishmin Zot, ka deklaruar motër Nirmala.
XS
SM
MD
LG