Ndërlidhjet

MITROVICË


Shefi i UNMIK-ut, Micahel Steiner thotë se arësyeja kyçe për të cilën hartoi planin shtatë-pikësh për Mitrovicën është ajo se “gjërat nuk mundë të zhvillohen më sikurse deri tash”.
Setiner tha në Mitrovicë se “është e drejtë dhe detyrë e tij që të propozojë shtegdalje nga status quo-ja, e cila nuk shpie në ardhmëri”.
Shefi i UNMIK-ut ka thënë më tej se për ate plan tek duhet të japë mendimin e sajë edhe bashkësia ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG