Ndërlidhjet

HAGË


Presidentja e dikurëshme e Entiteteit të serbëve të Bosnjës, Biljana Plavshiq i tha Tribunalit të Hagës se ndihet fajtore për “përndjekje në bazë politike, raciale dhe fetare”,që është kualifikuar si krim kundër njerëzimit, kurse Prokuroria ka tërhequr shtatë pikat tjera të akuzës.
“Deklarojë se jam fajtore” ka thënë Plavshiq përmes video lidhjeve me Tribunalin e Hagës,që ka paraparë seancën e gjykimit gjatë dhjetorit në të cilën asajë do ti shqiptohet dënimi.
XS
SM
MD
LG