Ndërlidhjet

SHKUP


Maqedonia do të kërkojë nga NATO që të zgjasë qëndrimin në ate vend të Ballkanit pas skadimit të madatit aktual të misonit në 26 tetor,për shkak të “situatës akoma të ndijëshme të sigurisë në ish rajonet e krizës” ka thënë Presidenti Boris Trajkovski.
Ai ka sugjeruar se NATO duhet të rrij edhe dy muaj të tjera dhe pastaj të ndryshojë mandatin në një forcë që do të promovonte integrim rajonal, duke mos elaboruar më tej.
Në një tjetër zhvillim, kryetar i Kuvendit të Maqedonisë është zgjedhur Nikolla Popovski nga radhët e Partisë Social Demokrate.
XS
SM
MD
LG