Ndërlidhjet

VJENË


Mbi 40 shqiptarë të Kosovës, të cilët gjendeshin në Austri si strehimkërkues, janë kthyer sot në Prishtinë.
Kthimi, pavarësisht protestave të tyre deri në grevë urie, është rezultat i politikave të reja të strehimit të zbatuara nga ky vend, të cilat i paraprijnë zgjedhjeve që mbahen muajin e ardhshëm.
Legjistlacioni i ri austriak është kritikuar dhe nga Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG