Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria e Shqipërisë ka nënshkruanr një marrëveshje me kompaninë italiane “Eshegei” për riparimin e 25 hidrocentraleve të vogla, ka informuar zëdhënësi i Ministrisë së Industrisë dhe Energjetikës, Jakin Morena. Sipas kësaj marrëveshje parashihet që kompania të investoj afro 8 milionë dollarë amerikanë gjatë periudhës 2002 – 2006 për të ristartuar gjeneratorët e stacioneve të vogla që aktualisht nuk funksionojnë. Në Shqipëri ndërprerjet e rrymës ende janë të shpeshta.
XS
SM
MD
LG