Ndërlidhjet

VJENË


Në kuadër të një programi të ri të qeverisë Austriake, 17 shqiptarë të Kosovës janë dërguar për në shtëpitë e tyre. Dje ishin kthyer 42 persona. Ministria e brendshme ka kumtuar se kthimet ishin vullnetare. Por grupet për të drejta të njeriut dhe grupe që përkrahin azilkërkuesit thonë se personat që janë kthyer kishin shumë pak mundësi për të zgjedhur...pasi atyre nuk u ishte dhënë leje qëndrimi.
XS
SM
MD
LG